With a heart for healthcare

Förstoringslampa OPTICLUX WOODLIGHT

Art.nr: 15814000

OPTICLUX har allt vad en modern förstoringarmatur skall ha: en robust lupp med 1,9 ggr förstoring, de senaste LED-modulerna, ergonomiskt utprovade armleder och intuitiv hantering.

Den speciella fördelen med OPTICLUX är det stora ljusfältet i dagsljuskvalitet, de förstklassiga färgåtergivningsegenskaperna och den underhållsfria livslängden.

I sin egenskap av provad medicinsk produkt är den mångsidigt användbar inom dermatologin, på kliniker för human-, tand- och veterinärmedicin, på laboratorier, men även för kontroll av steriliseringsgods.

OPTICLUX med Wood-ljus
Modellen som särskilt lämpar sig för dermatologer/hudläkare, veterinärer och rättsmedicin kombinerar två ljuslägen i en armatur: dagsljusvitt och Wood-ljus. Detta innebär att olika undersökningar kan utföras med hjälp av samma armatur. Andra Wood-ljus kräver att rummet är becksvart. Tack vare kraftfulla BLB-LEDs behövs detta inte för OPTICLUX, vilket innebär mera tid för patienten.

Ergonomisk hantering
Fjäderbalanserad arm och friktionsleder ger en mjuk hantering utan att ljushuvudet sjunker.

Flexibel positionering
Lång ljusarm ger en räckviddsradie på upp till 142 cm.

Ljusfält
Utmärkt ljusfält tack vare stor glasdiameter (Ø 160 mm, 3.5 dpt) och stark, dimbart ljus (6 000 lx / 0.15 m).

Pålitlig färgåtergivning
Högkvalitativa repfria 6 500K LEDs säkerställer färre skuggbildningar och and optimal color rendering (CRI / Ra > 93, R9 > 90, R13 > 95).

Godkänd medicinteknisk produkt i enlighet med EN 60601-1

OPTICLUX lampa. Golvstativ, bordsfäste eller väggfäste köpes separat.
9 100 SEK
  Lägg i varukorgen  

 Tillbaka