With a heart for healthcare

Vela Samba 410, handkontroll

Art.nr: 80147-10

I vårt sortiment har vi några artiklar som vi inte tillverkar själva. Vela är en dansk tillverkare av kvalitetsstolar, som funnits sedan 1935.

Med Vela Samba 410 kan du både sitta skönt och samtidigt träna. Sätets design bygger på samma princip som en Pilatesboll. Sätet är stoppat med tre olika typer av kallskum, total 80 mm. Dess design aktiverar kroppens balans och därmed muskler och leder. Detta gör det möjligt att röra sig naturligt under tiden man sitter och därmed träna rygg och bål.

Fot
I aluminium, Ø 50 cm.

Hjul
50 mm, tröga.

Höjdreglering
Denna artikel höjdregleras med handkontroll. Modellen finns även med fotkontroll.

Reglage
För höjdreglering.

Konstläder
Svart är standardfärg. Andra färger mot pristillägg. Kpnstläder: Compound 0016.

Rengöring/desinfektion
Rengöres med vattenbaserat rengöringsmedel. Kan desinficeras med 70-85% alkoholbaserade medel eller klorin 1000-1200 ppm. Efter desinfektion, avtorka med kallt, rent vatten.

Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
Val av höjd:
Val av färg:
5 700 SEK
  Lägg i varukorgen  

Fakta

Mått
Höjd 46-66 cm med handkontroll och 44-64 cm med fotkontroll.
Säte 47x36 cm
Vikt 5 kg
Max användarvikt 125 kg

 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka